Pályázati felhívás

TÖRÖLVE
A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY MIATT 2020-BAN NEM TUDJUK MEGRENDEZNI A CREMM PROGRAMOT.
HAMAROSAN KÖZZÉTESSZÜK A JÖVŐ ÉVI ESEMÉNY RÉSZLETEIT

Pályázati felhívás 2020


Zenész vagy? Szeretnél új zenei tapasztalatot szerezni egy nemzetközi, multikulturális környezetben? Ha igen, jelentkezz a CREMM művészeti programjára! A program a Babel Sound Fesztivál (Magyarország) keretében kerül megrendezésre.

A projekt 2009-ben kezdődött Budapesten, majd Belgrádban és Katowice-ben folytatódott. Célja, hogy különböző kultúrákból invitáljon művészeket zenei alkotótáborunkba.

A jelentkező zenészekből 18 résztvevőt választunk ki, akiket három zenekarba osztunk be. A zenekaroknak 5 nap áll rendelkezésükre, hogy összeállítsanak egy 45-60 perces műsort, amelyet nyilvános koncert keretében mutatnak be Magyarországon a Babel Sound Fesztiválon.

Az alkotótábor július 20-26 között kerül megrendezésre Balatonbogláron, Az útiköltséget, szállást és ellátást a szervezők biztosítják.

A tábor egy hetes időtartama alatt több, mint száz, különböző háttérrel és tapasztalattal rendelkező zenésszel találkozhatsz és alkothatsz együtt. Ismert művészek, mint Manou Gallo, Shlomo Bar, Yasser Haj Youssef, Manuel Hermia, Omri Mor és még számos név a világzene, jazz, blues és népzene világából mind átélték már a különleges élményt, melyet zenei alkotótáborunk nyújt.

Minden korosztály és műfaj jelentkezését szívesen fogadjuk. Amennyiben érdekel a lehetőség, regisztrálj a honlapunkon! Jelentkezési határidő: 2020. április 30.

A résztvevők listáját május 15-én tesszük közzé. 


Visszajelzések a 2019-es CREMM résztvevőitől:

„Csodálatos hét nap volt a Babel Soundon. Tiszta boldogság, béke, kreativitás és kapcsolódás. Gyönyörű zenéket játszhattunk és hallhattunk, amit az új barátaimmal is megoszthattam. Életem egyik legjobb hete volt.”
 Esat Ekinciuglo (Törökország)

„Nagy örömmel tölt el, hogy a résztvevők listáján szerepelhettem. Izgatott vagyok, amiért a világ minden tájáról érkező zenésszel működhetünk együtt.”
Jonas Vollmer (Németország)

„Sose felejtem el az együtt töltött pillanatokat. Nagy öröm volt újra nagyszerű zenészek között lenni. Szeretlek titeket, és hiányozni fogtok!”
Duygu Demir (Törökország)


„A fájdalmat valami gyönyörűvé változtatta. Valamivé, amihez az emberek kapcsolódni tudtak. És ezt teszi a jó zene. Beszél hozzád. Megváltoztat.”
Hannah Harrington

„Rengeteg történet, egymást keresztező utak…Nincs szó, amivel le tudnám írni! Hagyjuk, hogy a zene beszéljen maga helyett.”
Gaspar Selko (Szlovénia)